Зеленський вимагає від в.о. керівника ДФС написати заяву на звільнення

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський вимагає від голови Державної фіскальної служби України Олександра Власова написати заяву про звільнення.

Президент Володимир Зеленський вимагає від голови Державної фіскальної служби України Олександра Власова написати заяву про звільнення.

Про це глава держави заявив під час наради з питань розвитку морських портів України, яка проходить в Одесі під його головуванням, передає прес-служба президента, пише «Слово і Діло».

Зарплати в ДФС: скільки в травні отримав очільник відомства та його заступникиМенше за всіх заробив в. о. голови Фіскальної служби Олександр Власов – 21,6 тисячі гривень.

«Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Щоб не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо не можете впоратися із людьми у вашій вертикалі. Скажіть, будь ласка, мені дату, щоб я знав про це не з Facebook, а з реальних документів», - зазначив Зеленський.

Свою вимогу глава держави пояснив тим, що Олександр Власов не звільнив керівників митниць в чотирьох областях - Волинській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій, як вимагав президент під час наради в Ужгороді 6 липня. А запис голови ДФС в соцмережі про звільнення їх від виконання обов'язків виявився помилковою.

«Я попросив надати мені реальні документи. Вони не співпадали із вашим постом в Facebook. Тобто ви відправили людей у ​​відпустку», - додав президент.

Тимчасово виконуючий обовязки голови Державної фіскальної служби повідомив, що після наради на Закарпатті він звільнив від виконання обов'язків двох посадових осіб, а ще двоє були відправлені у відпустку за станом здоров'я близьких родичів.

«Я сьогодні напишу заяву», - зазначив він.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський прибув до Одеси з робочою поїздкою в суботу, 13 липня.

У даний час він знаходиться в морському торговому порту, де проводить нараду з питань розвитку морських портів і ознайомиться з проектами розвитку контейнерного і зернового терміналів.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці провели обшуки в ДФС.

Також нагадаємо, ДБР проводило обшуки в ДФС Волинської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: