«Право на владу»: телеміст, відставки в регіонах та візити українських політиків до Москви

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про новий Виборчий кодекс, емоційні виступи Володимира Зеленського.

У новому випуску суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», який вийде у прямому ефірі каналу 1+1 о 22.30, будуть говорити про численні відставки в регіонах, емоційні виступи Володимира Зеленського, новий візит Віктора Медведчука та Юрія Бойка до Москви та ухвалений зі скандалом виборчий кодекс. Крім того, ведучі та гості програми дискутуватимуть про ситуацію, що склалась навколо анонсованого телемоста між російським телеканалом «Росія 24» та каналом Медведчука NewsOne.

Цього разу ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов головні події тижня обговорюватимуть з представником президента України у ВР, другим номером у виборчому списку партії «Слуга Народу» Русланом Стефанчуком, прем’єр-міністром України, лідером партії «Українська стратегія Гройсмана» Володимиром Гройсманом, телеведучим, волонтером, кандидатом від партії «Голос» Сергієм Притулою, лідером партії ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко, лідером партії «Об’єднання «Самопоміч» Андрієм Садовим, першим номером у списку партії «Опозиційний блок» Євгеном Мураєвим, головою партії «Сила і честь», першим номером в її списку Ігорем Смешком, заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу, восьмим номером у списку партії «Європейська Солідарність» Ахтемом Чийгозом та іншими гостями.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Права на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами сезону співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, ми писали які зміни нас чекають з новим Виборчим кодексом.

Також ми писали, що юристи дали оцінку інциденту в Борисполі, де Зеленський змусив вивести чиновника із міськради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: