Телеміст покажуть лише на російському телебаченні

Читать на русском
Козак також заявив, що сподівається на те, що українці під час виборів дадуть оцінку партії війни, а спілкування між російським і українським народами буде продовжено.

Українсько-російський телеміст покажуть тільки на російському телебаченні.

Про це заявив член партії «Опозиційна платформа - За життя» нардеп Тарас Козак, який володіє телеканалом NewsOne, під час зустрічі з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим у Москві в середу, 10 липня, пише «Слово і Діло».

Український канал проведе телеміст із Росією: що пишуть у соцмережахТелеканал NewsOne 12 липня проведе телеміст із російським каналом Росія 1. Захід буде називатися Треба поговорити.

«Сьогодні вранці дивився, що він в п'ятницю (12 липня, - ред.) відбудеться на російському телебаченні. Дякую вашим журналістам, які цю тему не залишають, тому що частка російського телебачення на Україні теж є, є супутникові тарілки, і люди дивляться, люди бачать правду, тому що хотіли поговорити без політики», - сказав Козак.

Козак також заявив, що сподівається на те, що українці під час виборів дадуть оцінку «партії війни», а спілкування між російським і українським народами буде продовжено. Він додав, що співробітників NewsOne, які готували телеміст, вже викликали на допити в Генпрокуратуру.

Як повідомлялося, через анонсований телеміст СБУ попросила президента Володимира Зеленського скликати РНБО. Сам президент засудив телеміст, і заявив, що з даного питання з самого ранку йдуть консультації. Пізніше NewsOne оголосив, що скасовує телеміст «через погрози фізичної розправи».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: