Працівників NewsOne викликають на допити

Читать на русском
На телеканалі стверджують, що раніше влада перевірками й погрозами заборони діяльності регулярно тиснула на непідконтрольні ЗМІ.

На телеканалі NewsOne повідомляють, що працівтників медіа масово викликають на допити у зв'язку з відкриттям кримінальних проваджень через скасований телеміст із Росією.

Про це йдеться в заяві каналу, опублікованому в середу, 10 липня, пише «Слово і Діло».

Чим небезпечні розмови про телеміст із Росією?Президент України Володимир Зеленський назвав дешевим, але небезпечним піар-ходом так званий телеміст із РФ.

«ГПУ та СБУ відкрили кримінальне провадження, за яким вже прийшли повістки з викликом на допит. Не вщухають публічні звинувачення з боку керівників органів державної влади, а також цілого ряду політичних сил. Все це є прямим тискам на журналістів і весь творчий колектив телеканалу NewsOne», – ідеться в заяві.

На телеканалі стверджують, що раніше влада перевірками та погрозами заборони діяльності регулярно тиснула на непідконтрольні ЗМІ.

«Цими ж методами працівників телеканалу NewsOne пробують залякати й зараз. Особливо жорстоким є цькування незалежних ЗМІ напередодні виборів ... Команда NewsOne вимагає від влади негайно припинити цькування й тиск на телеканал напередодні виборів, а також дотримуватися законів України», – йдеться в заяві.

Раніше ГПУ відкрила провадження проти бенефіціарних власників NewsOne.

Також нагадаємо, Нацрада проведе перевірку NewsOne.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: