Кандидат від «Слуги народу» заявила про незаконне виключення зі списку

Читать на русском
Олена Коробкова, яку виключили зі списку партії «Слуга народу» нібито за її власним бажанням, спростувала інформацію, що зняла свою кандидатуру в народні депутати.

Виконавчий директор Незалежної асоціації банків України Олена Коробкова, яку виключили зі списку партії «Слуга народу» нібито за її власним бажанням, спростувала інформацію, що зняла свою кандидатуру в народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення Коробкової в Facebook.

За її словами, вона не писала ніяких заяв.

Мінус 6% за місяць. Чому «Слуга народу» втрачає рейтинг?Підтримка партії Слуга народу впала (42,3 відсотка). В опитуванні Рейтингу, оприлюдненому 26 червня, в партії був показник 45,3 відсотка, а на початку червня партія мала 48,2 відсотка. Чому, знають експерти.

«Так ось, я ніяких заяв не писала. Написати заяву минулою датою я також не можу, а вчора на з'їзді голосували списком, відповідно і рішення з'їзду є незаконним», - заявила вона.

Коробкова вважає, що «деякі члени команди президента» грають у «корупційні ігри».

«Після моєї принципової позиції в якості експерта щодо ПриватБанку, в гру включилися старі олігархічні клани зі своїми шавками типу Дубинського і Ко, які намагалися дискредитувати мене фейковими постами», - написала Коробкова.

Крім того, вона стверджує, що їй і членам її сім'ї нібито почали надходити погрози.

Нагадаємо, політична партія «Слуга народу» ухвалила рішення виключити із партійного списку сім кандидатів у народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради.

Раніше кандидат від «Слуги народу» підтвердив, що є громадянином Ізраїлю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: