Кандидат від «Слуги народу» потрапив до «Миротворця»

Читать на русском
Кандидат в народні депутати по 169 округу Харкова на виборах до Верховної Ради Олександр Куницький внесений до списку «Миротворець».

Кандидат в народні депутати по 169 округу Харкова на виборах до Верховної Ради Олександр Куницький внесений до списку «Миротворець».

«Слуга народу» та «Голос»: у чому проблема Зеленського та труднощі для ВакарчукаСлуга народу та Голос цими вихідними представили списки своїх партій та озвучили програмні положення. Які шанси потрапити до парламенту, знають експерти.

Про це свідчать дані Центру досліджень ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, пише «Слово і Діло».

Як повідомляється, підставою для внесення до списку стало порушення законодавства України про громадянство шляхом отримання другого громадянства (Ізраїль), а також можлива співпраця із російськими спецслужбами.

Центр «Миротворець» звернувся до правоохоронних органів з проханням розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення Олександром Куницьким усвідомлених діянь проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших порушень.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що у кандидата від «Слуги народу» виявилося подвійне громадянство.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: