Непрохідні «Слуги народу»: зі списку виключили 7 кандидатів

Читать на русском
Юрій Баланюк (№164) і Олена Коробкова (№31) звернулися із заявою про виключення зі списку за власним бажанням.

Зі списку президентської партії «Слуга народу» на дострокові парламентські вибори виключили сім кандидатів, двох - за власним бажанням.

Про це повідомила в Фейсбук керівник прес-офісу партії Євгена Кравчук, передає «Слово і Діло».

Зі списку «на підставі надісланої інформації» від виборців виключили Романа Боярчука (№71), Віталія Вітікача (№177), Ольгу Кавун (№78), Михайла Соколова (№99), Анастасію Рагімову (№170).

Юрій Баланюк (№164) і Олена Коробкова (№31) звернулися із заявою про виключення зі списку за власним бажанням.

Раніше повідомлялося, що кандидат від партії «Слуга народу» Олександр Куницький, який балотується по округу №169 в Харкові, заявив під час зустрічі з виборцями, що має громадянство Ізраїлю.

Прогнози соціологів та букмекерів: які партії пройдуть до парламентуСоцопитування віддають пальму першості на дострокових виборах президентській партії, а букмекери дещо іншої думки.

Додамо, президентська партія «Слуга народу» подала апеляцію на рішення суду про зобов'язання Центральної виборчої комісії (ЦВК) провести нове жеребкування за участю всіх 22 партій на виборах до Верховної Ради.

За останніми соцопитуваннями, підтримка партії «Слуга народу» впала (42,3%). В опитуванні «Рейтингу», оприлюдненому 26 червня, в партії був показник 45,3%, в «Опозиційної платформи – За життя» – 13,4%, «Європейської солідарності» – 8,3%, в «Голосу», як і у «Батьківщини», – 7,2%.

Як змінювалися прогнози соціологів і коефіцієнти ставок у двох найпопулярніших букмекерських конторах на партії, які зараз можуть вважатися прохідними до Верховної ради, – за посиланням.

Хронологія виборчої кампанії – тут.

Нагадаємо, з програмами всіх партій, їх положеннями, списками та кандидатами в одномандатних округах можна ознайомитися в нашому розділі «Вибори».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: