Президент анонсував продовження антиросійських санкцій ЄС

Читать на русском
Секторальні і «кримські» санкції Європейського Союзу проти Росії будуть продовжені на наступні 12 і шість місяців відповідно.

Секторальні і «кримські» санкції Європейського Союзу проти Росії будуть продовжені на наступні 12 і шість місяців відповідно.

Про це в понеділок, 8 липня, заявив президент України Володимир Зеленський на спільній прес-конференції з лідерами ЄС, повідомляє «Слово і Діло».

«Я радий був сьогодні почути від наших європейських друзів, що їхня позиція щодо поведінки РФ залишається чіткою і незмінною. Секторальні і «кримські» санкції будуть продовжені на наступні 12 і шість місяців відповідно», - сказав Зеленський.

При цьому він підкреслив, що санкційна політика має бути продовжена до повного виконання Мінських домовленостей, відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

«Будь ласка, не думайте, що «санкції» - це моє улюблене слово. Моє улюблене слово - «мир». А списку санкцій політика - це останній цивілізований інструмент для його настання», - додав Зеленський.

Нагадаємо, Канада готова посилити санкції проти Росії.

Також відзначимо, Україна вітає санкції США проти «Північного потоку-2».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: