Синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку

Читать на русском
Погода в Україні протягом 5-7 липня сприятиме підвищенню рівню пожежної небезпеки до надзвичайної.

Погода в Україні протягом 5-7 липня сприятиме підвищенню рівню пожежної небезпеки до надзвичайної.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Через негоду на кордоні з Молдовою не працює пункт пропускуНа українсько-молдовському кордоні тимчасово не працює пункту пропуску Лісне митного поста Аккерман через пошкодження лінії електромережі.

За прогнозом Гідрометцентру, лише 5-6 липня у Волинській, Київській, Чернігівській областях буде висока (4 класу) пожежна небезпека. У свою чергу, синоптики зазначають, що Києві 5-7 липня очікується висока (4 класу) пожежна небезпека.

По Київській області: 5-6 липня висока (4 класу), у східних районах. 7 липня у більшості районів області надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека», - додали у прес-службі.

Раніше синоптики прогнозували, що сьогодні Україну місцями накриють дощі. У західній, центральній та північній частинах країни очікують дощі з грозами. На півдні та сході сьогодні сонячно, без опадів. Температура повітря вдень +23+26.

Зазначимо, погода в Україні на вихідних, 6-7 липня, передбачається прохолодною, місцями з дощами. За даними синоптиків, завтра 5 липня, на сході країни очікується від +24 до +27 градусів, вночі температура зменшиться до +12.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: