Через негоду на кордоні з Молдовою не працює пункт пропуску

Читать на русском
На українсько-молдовському кордоні тимчасово не працює пункту пропуску Лісне митного поста Аккерман через пошкодження лінії електромережі.

На українсько-молдовському кордоні тимчасово не працює пункту пропуску «Лісне» митного посту «Аккерман» через пошкодження лінії електромережі.

Як пише «Слово і Діло», про повідомила завідувачка сектора розгляду звернення та забезпечення доступу до публічної інформації ДФС в Одеській області Олена Гусєва, передає УНН.

Негода в Україні: знеструмлені понад 600 населених пунктівВ ніч з 1 на 2 липня внаслідок ускладнення погодних умов було знеструмлено 601 населений пункт у 5 областях України.

«Проблема виникла через непогоду, яка пошкодила лінію електромережі. Цілу ніч працювали служби. Ми підключаємо автономний дизель-генератор, але в «Лісному» він періодично перегрівається через знову ж таки погодні умови – спеку – тому його вимикають», - сказала Гусєва.

Вона зазначила, що ДФС веде активні перемовини з місцевим відділом районної електричної мережі, які обіцяють все владнати найближчим часом.

Нагадаємо, в Україні внаслідок ускладнення погодних умов – сильний вітер, дощ, град – залишаються знеструмленими 96 населених пунктів у 5 областях.

Також негода наробила лиха в Польщі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: