Негода: знеструмлення зафіксовані у 8 областях

Читать на русском
Через сильний вітер дощі та грози в Україні без електропостачання залишилися 211 населених пунктів.

У п'ятницю, 28 червня, в результаті негоди залишилися знеструмленими 211 населених пунктів у 8 областях України.

Про це повідомляє Слово і Діло, з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляється, через сильний вітер дощі та грози в Україні без електропостачання залишилися 211 населених пунктів, а саме: 70 н.п. в Івано-Франківській, 52 н.п. у Київській, 26 н.п. у Чернігівській, 23 н.п. у Сумській, 17 - в Житомирській, 15 - в Черкаській, 4 - в Кіровоградській областях та ще 4 населених пунктів у Чернівецькій області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок урагану, який обрушився на Київ вчора, 27 червня, постраждали четверо осіб. У Київській області, у місті Буча, внаслідок падіння дерева загинула одна особа. Також внаслідок ускладнення погодних умов відбулося повалення дерев та конструкцій будівель у кількох областях країни.

Як повідомлялось що через ускладнення погодних умов у Вінницькій та Житомирській областях було знеструмлено 65 населених пунктів. Так, без електропостачання залишилося 12 населених пунктів у Вінницькій області та ще 53 - у Житомирській.

Крім того, в понеділок, 17 червня, в Україні без електропостачання залишилися понад 100 населених пунктів. Так, у Львівській області були знеструмлені 67 населених пунктів, у Закарпатській - 38 н.п. та ще 2 населених пункти в Луганській.

Також синоптики розповіли, якою буде погода на вихідних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: