Суд зняв арешт із квартири у закритому епізоді про збагачення полковника

Читать на русском
Столичний райсуд скасував арешт житла, яке було заарештоване у виділеному епізоді щодо ймовірного збагачення військового.

Суд скасував арешт квартири, яка була заарештована у закритому епізоді щодо ймовірного незаконного збагачення начальника 1363 Головного військового представництва Міністерства оборони України Олександра Костюніна.

Таке рішення 10 червня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання власника майна, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, у 2017 році суд наклав арешт на 7 квартир і 2 нежитлових приміщення тестя Костюніна. Справу розслідували за фактом можливого незаконного збагачення, проте у зв'язку з рішенням Конституційного суду України про визнання незаконною статті Кримінального кодексу про незаконне збагачення її закрили. У зв'язку з цим власник однієї квартири подав клопотання про зняття арешту, суд її його задовольнив.

Нагадаємо, суд зняв арешт з іншого майна у закритій справі про незаконне збагачення колишнього виконувача обов'язків голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана. Раніше суд залишив заарештованими телефони і ноутбук директора «Укрбуд Девелопмент», якого підозрюють у причетності до заволодіння майже 82 млн грн Національної гвардії України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: