ЦВК відмовила в реєстрації кандидатів у нардепи від партії Саакашвілі

Читать на русском
Кандидати були висунуті партією як в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, так і в одномандатних виборчих округах.

Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатів у народні депутати України, які були включені до списку партії Саакашвілі «Рух нових сил».

Чи встигне Саакашвілі зареєструватися в ЦВК, якщо йому доведеться звертатися до судуЧи встигне Саакашвілі зареєструватися в ЦВК, якщо йому доведеться доводити в суді, що він вимушено не жив в Україні протягом 5 років

Про це повідомляє ЦВК, передає «Слово і Діло».

Кандидати були висунуті партією як в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, так і в одномандатних виборчих округах. У ЦВК також відзначають, що Комісія відмовила в реєстрації Богомазова П.С., який хотів стати представником політичної партії у ЦВК із правом дорадчого голосу.

Комісія вважає, що з'їзд партії Саакашвілі, який провели 10 червня, відбувся з порушенням вимог статуту партії. При цьому ЦВК планує передати до поліції для перевірки копію постанови та копії протоколу засідання ради партії «Рух нових сил», а також копію протоколу позачергового з'їзду.

Раніше Печерський районний суд міста Києва встановив факт безперервного проживання в Україні Саакашвілі протягом п'яти років.

Також нагадаємо, Саакашвілі розповів, що робитиме, якщо ЦВК його не зареєструють.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: