Суд дозволив Саакашвілі брати участь у виборах

Читать на русском
Печерський районний суд міста Києва встановив факт безперервного проживання в Україні Міхеіла Саакашвілі протягом п'яти років.

Печерський районний суд міста Києва встановив факт безперервного проживання в Україні Міхеіла Саакашвілі протягом п'яти років.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення прес-секретаря Саакашвілі Дар'ї Чиж на її сторінці в Facebook в п'ятницю, 21 червня.

«Суд виніс справедливе рішення по моїй можливості брати участь в парламентських виборах! Ще на крок ближче до перемоги!», - прокоментував власне Саакашвілі в Facebook.

Раніше його участь була під питанням, тому, що він, нібито, не проживав на території України останні 5 років.

Нагадаємо, лідер партії «Рух нових сил» Саакашвілі робив планомірні кроки на шляху до ЦВК. Він уже встав на військовий облік в супроводі телеканалів і фотокамер, повідомив про першу п'ятірку кандидатів в нардепи, яка йде з ним на парламентські вибори. Навіть встиг розповісти журналістам, що піде до суду, якщо ЦВК не стане реєструвати його кандидатом у депутати Верховної ради через те, що він не проживав постійно на території України протягом останніх п'яти років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: