Справа штучних футбольних полів: НАБУ обшукало квартиру директора фірми

Читать на русском
Столичний райсуд наклав арешт на вилучене детективами Національного бюро майно в квартирі керівника комерційної фірми.

Детективи Національного антикорупційного бюро провели обшук у квартирі невідомого у кримінальному провадженні про будівництво футбольних полів зі штучним покриттям виробництва заводу «ФФУ Продакшн», який створений Федерацією футболи України (нині Українська асоціація футболу).

Відповідний обшук був проведений ще наприкінці квітня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на рішення Солом'янського районного суду міста Києва.

За даними журналіста «Слова і Діла», обшук проходив у директора створеного ФФУ ТОВ «Спорт Технологія» Ольги Левенко. Як вказується в ухвалі, у неї детективи вилучили наступне майно: мобільний телефон; лист заводу «ФФУ Продакш» з печаткою фірми стосовно знецінення обладнання виробництва компанії EcoGreen; меморандум про взаєморозуміння стосовно співробітництва між ФФУ та компанією Polytan; протоколи загальних зборів учасників заводу «ФФУ Продакшн» з печаткою ФФУ; протокол зборів учасників ТОВ «Спорт Технологія»; договір поставки між «ФФУ Продакшн» і «Спорт Технологія»; договір поставки між «Спорт Технологія» і компанією Polytan; роздруківка відомостей про реквізити актів між комунальним підприємством «Житло-сервіс» та ТОВ «ФФУ Продакш»; ноутбук; флешку; жорсткий диск, а також інші документи. На вказане рішенням суду накладено арешт, а саме майно майно визнане речовими доказами.

Раніше журналіст «Слова і Діла» з'ясував деякі деталі розслідування НАБУ щодо справи про штучні футбольні поля.

Нагадаємо, в цій справ НАБУ проводило обшук на заводі «ФФУ Продакшн». Також детективи обшукували будинок Української асоціації футболу. Пізніше в НАБУ підтвердили цю інформацію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: