НАБУ проводить обшуки в будівлі Української асоціації футболу

Читать на русском
Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшуки в будівлі Української асоціації футболу, колишня Федерація футболу України.

Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшуки в будівлі Української асоціації футболу (колишня Федерація футболу України).

Як інформує Про це повідомив начальник прес-служби УАФ Ярема Городчук, пишуть «Українські новини».

НАБУ отримало перші доступи у справі «штучних футбольних полів Павелка»В Антикорупційному бюро отримали перші тимчасові доступ у справі будівництва футбольних полів зі штучної трави.

«Так, з ранку проводяться слідчі дії», - сказав він. При цьому інших подробиць він не навів.

Водночас заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко повідомив агентству, що слідчі дії в офісі колишньої Федерації футболу України проводяться у справі щодо закупівлі штучних футбольних полів.

Нагадаємо, у травні 2019 року ФФУ було перейменовано а Українську асоціацію футболу.

Раніше суд наклав арешт на вилучене майно у кримінальному провадженні про зловживання службовим становищем службових осіб законодавчої та виконавчої гілок влади при виділенні коштів та закупівлях коштом державного бюджету робіт та послуг із будівництва футбольних полів зі штучним покриттям.

Також детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури проводили обшук у приміщенні заводу з вироблення штучного покриття для футбольних полів «ФФУ Продакшн», який створений Федерацією футболу України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: