У НАБУ прокоментували обшуки в будівлі Української асоціації футболу

Читать на русском
У Національному бюро підтвердили проведення слідчих дій у будівлі Федерації футболу України у справі штучних полів.

Детективи Національного антикорупційного бюро дійсно проводять обшуки в будівлі Української асоціації футболу на підставі ухвали суду у межах кримінального провадження про купівлю футбольних полів зі штучним покриттям за бюджетний кошт.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ, пише «Слово і Діло».

«У відповідь на запити ЗМІ повідомляємо, що 5 червня 2019 року детективи НАБУ здійснюють обшуки у будівлі «Федерації футболу України». Слідчі дії санкціоновані ухвалою суду», – йдеться у повідомленні.

За даними НАБУ, обшуки проходять в межах розслідування можливих зловживань при закупівлях коштом державного бюджету робіт та послуг із будівництва футбольних полів зі штучним покриттям. У Бюро додали, що слідчу дію погодив генеральний прокурор Юрій Луценко.

Як відомо, НАБУ розслідує можливі зловживання при будівництві футбольних полів зі штучним покриттям.

Нагадаємо, детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури проводили обшук у приміщенні заводу з вироблення штучного покриття для футбольних полів «ФФУ Продакшн», який створений ФФУ. Раніше суд наклав арешт на вилучене детективами майно у справі штучних полів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: