Геращенко не висуватиме свою кандидатуру на виборах до Ради

Читать на русском
Народний депутат Антон Геращенко від фракції Народного фронту заявив, що ухвалив рішення не балотуватися до Верховної ради.

Народний депутат Антон Геращенко від фракції «Народного фронту» заявив, що вирішив не балотуватися до Верховної ради.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Більшість українців за дострокові вибори за будь-якого рішення КСУДві третини українців вважають, що дострокові парламентські вибори повинні пройти 21 липня при будь-якому рішенні Конституційного суду.

«Я прийняв рішення не висувати свою кандидатуру для участі в дострокових виборах до Верховної ради. У майбутньому парламенті в мене буде, можливо, не менше, а навіть більше однодумців, яким я готовий передавати мій досвід і знання, отримані за роки роботи у Верховній раді», – написав Геращенко.

При цьому він зазначив, що не збирається йти з української політики.

«Я продовжу свою роботу зі зміцнення української держави й у подальшому зосереджуся на проектах у сфері національної безпеки, оборони, реформи правоохоронної та судової системи аналітичного центру «Український інститут майбутнього», одним із засновників якого я є. Це буде інтелектуальна, часто невидима неозброєним оком боротьба з російською агресією, ворожою пропагандою й загрозою реваншу», – додав Геращенко.

Раніше ЦВК зареєструвала 9 партій на вибори до Ради.

Також нагадаємо, в ЦВК назвали причину можливої ​​низької явки на виборах до Ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: