Зарплати в АПУ: скільки в травні заробили Порошенко, Зеленський та їхні команди

Читать на русском

Минулий місяць був перехідним періодом в Адміністрації президента. До 20 травня там ще керувала команда Петра Порошенка, а після крісло на Банковій зайняв уже Володимир Зеленський. Сьогодні «Слово і Діло» подивилося, скільки заробили обидві команди.

Екс-президент України Петро Порошенко в травні встиг заробити 16 тис. 545 грн. Нагадаємо, що він свою зарплату протягом усієї каденції перераховував на благодійність. Чинний глава держави Володимир Зеленський за 11 днів роботи в травні заробив 12 тис. 727 грн (як він планує вчинити зі своєю зарплатою, поки невідомо).

Більше за всіх заробив глава Адміністрації Порошенка Ігор Райнін – 147 тис. 554 грн. Його заступники Костянтин Єлісєєв, Сергій Марченко, Віталій Ковальчук, Валерій Кондратюк і Олексій Філатов отримали 136 тис. 205 грн, 77 тис. 397 грн, 38 тис. 244 грн, 31 тис. 431 грн і 18 тис. 877 грн відповідно.

Цікаво, що сам Володимир Зеленський за невеликий період президентства в травні отримав зарплату, а члени його Адміністрації – ні. Минулого місяця не нарахували зарплату Андрію Богдану, Сергію Трофімову, Юрію Костюку, Руслану Рябошапці, Кирилу Тимошенку, Вадиму Пристайку та Олексію Гончаруку.

Нагадаємо, раніше ми писали, які обіцянки Володимир Зеленський і його команда давали з 20 до 31 травня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: