Суд знову продовжив обов'язки віце-президенту НААН

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження дії процесуальних обов'язків заступнику керівника академії.
Ануш Балянфото: «Слово і Діло»

Суд до 13 серпня продовжив дію обов'язків, покладених на віце-президента Національної академії аграрних наук України Ануш Балян, яку підозрюють у причетності до заволодіння землею під Києвом в Гатному.

Таке рішення 13 червня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Балян відпустили на поруки, зокрема, двох народних депутатів. Також на неї поклали низку обов'язків: не відлучатися з місця проживання без дозволу; з'являтися за першою вимогою; повідомляти про зміну місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними, а також здати закордонні паспорти.

У зв'язку з наближенням дати завершення дії обов'язків прокурор САП Анастасія Андронова подала клопотання про їх продовження. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, суд залишив Балян на посаді віце-президента НААН. Пізніше, суддя пояснив своє рішення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: