Разумков розкрив плани партії «Слуга народа»

Читать на русском
Першочерговим завданням для Слуги народу у ВР буде скасування депутатської недоторканності та впровадження обов'язкової конфіскації майна корупціонерів.

Першочерговим завданням фракції партії «Слуга народу» у парламенті буде, зокрема, скасування депутатської недоторканності та впровадження обов'язкової конфіскації майна корупціонерів.

Як пише «Слово і Діло», про це 9 червня заявив голова партії Дмитро Разумков, повідомляє прес-служба «СН».

Чому призначення Разумкова може нашкодити партії «Слуга народу»?27 травня Дмитро Разумков очолив президентську партію Слуга народу. Керівником штабу партії став Олександр Корнієнко.

Окрім цього серед завдань фрації у ВР буде запровадження механізмів відкликання депутатів, надання можливості громадянам впливати на рішення влади через референдуми та встановлення відповідальності для чиновників за незаконне збагачення, зазначив Разумков. Передвиборча програма партії «Слуга народу» містить 16 блоків, які, як заявляють у СН, мають намір реалізувати за час каденції у ВР.

Зокрема, програма містить блоки «Очищена, оновлена та відповідальна влада», «Знищення системної корупції», «Безпека і оборона», «Україна у світі», «Справедливий, незалежний і доступний суд», «Реформа правоохоронних органів», «Економічна стратегія», «Найкращі умови для бізнесу», «Реформування соціальної сфери», «Реформування соціальної сфери», «Інноваційна економіка», «Енергетика й тарифоутворення», «Інфраструктура», «Захист довкілля», «Освіта і наука», «Доступна медицина», «Національна ідентичність і громадянська злагода».

Нагадаємо, сьогодні відбувся з'їзд політичної партії «Слуга народу», під час якого було названо першу двадцятку кандидатів на позачергові парламентські вибори. Так, до списку «Слуги народу» увійшли лідер партії Дмитро Разумков, представник президента у Раді Руслан Стефанчук та генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко.

Також до завтрашнього дня партія «Слуга народу» остаточно визначиться зі своїми кандидатами на виборах до Верховної ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: