Партія «Слуга народу» перенесла з’їзд

Читать на русском
Партія Слуга народу перенесла свій з’їзд з суботи на неділю 9 червня. Партії потрібен ще один день на відбір кандидатів в депутати в мажоритарних округах.

Партія «Слуга народу» перенесла свій з’їзд з суботи на неділю 9 червня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба партії.

«Слуга народу»: в чому проблема та яким буде відбір кандидатівУ партії Слуга народу визначилися з лідером і говорять, що кандидати мають пройти безпекову та кадрову перевірку. Що собою являє Слуга народу, обговорили з експертами.

У той же час місце та графік проведення заходу не змінюються: Національний ботанічний сад ім. Гришка, 12:00.

У прес-службі зазначили, що партії потрібен ще один додатковий день, щоб завершити розгляд анкет тих, хто висловив бажання балотуватися від партії в мажоритарних округах.

«Через сайт «Слуги Народу» ми отримали понад 3,5 тис. заявок. Терміни стислі, але ми хочемо встигнути ретельно опрацювати всі анкети, щоб обрати найбільш достойних кандидатів», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 5 червня було анонсовано, що з'їзд партії «Слуга народу» пройде в суботу, 8 червня, в Національному ботанічному саду ім Гришка. Планувалося, що на з'їзді буде оприлюднений і затверджений список кандидатів від партії «Слуга народу" в загальномандатному та одномандатному округах.

Відзначимо, за даними опитування соціологічної групи «Рейтинг», проведеного на початку червня, лідером електоральних симпатій серед політичних сил залишається партія Володимира Зеленського «Слуга народу». Її готові підтримати 48,2% тих, хто має намір голосувати і визначився з вибором. У порівнянні з опитуванням, проведеним 16-21 травня, рейтинг партії зріс приблизно на 5 в.п.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: