ОБСЄ виявила на Донбасі російську станцію розвідки «Кредо-М1»

Читать на русском
СММ ОБСЄ зафіксувала на околиці окупованого Первомайська сучасну російську переносну станцію наземної розвідки.

СММ ОБСЄ зафіксувала на околиці окупованого Первомайська сучасну російську переносну станцію наземної розвідки (ПСНР-9 «Кредо-М1»).

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Не стріляти у відповідь: чим може закінчитися такий режим на ДонбасіЛеонід Кучма хоче прописати в угоді щодо тиші на Донбасі не стріляти у відповідь, а також запровадити заборону на обстріл цивільних об'єктів.

«6 червня Місія зафіксувала 1 переносну станцію наземної розвідки (ПСНР-9 «Кредо-М1») на західній околиці н. п. Первомайськ (58 км на захід від Луганська)», - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим Постійне представництво України при міжнародній організації у Відні виступило із засудженням чергового факту постачання Росією сучасної зброї на окуповані території Донбасу.

Нагадуємо, раніше СММ вже неодноразово повідомляла про виявлення різноманітних типів російських систем з постановки радіоперешкод та радіоелектронної боротьби, зокрема, Р330 «Житель», «Тірада-2», «Леер-3» РБ-341В, 1Л269 «Красуха-2», РБ-109A «Былина», а також комплекс радіоелектронної боротьби з БПЛА «Репеллент-1».

Раніше бойовики в суботу, 8 червня, зірвали домовленості щодо розведення сил і засобів поблизу Станиці Луганській, яке було заплановано на 16 червня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: