Саакашвілі питає людей, чи об’єднуватися з Гриценком

Читать на русском
Саакашвілі питає прихильників у Facebook про їхнє ставлення до можливого об’єднання партії з партією Анатолія Гриценка

Лідер «Руху нових сил» Міхеїл Саакашвілі питає прихильників у Facebook про їхнє ставлення до можливого об’єднання партії з партією Анатолія Гриценка «Громадянська позиція» на дострокових виборах до ВР.

Про це він написав у суботу на своїй сторінці в соцмережі.

«Я не просто заради красного слівця сказав, що у нас все вирішуватимуть люди, а ми це ще й реально практикуємо. Тому я вже питав вас про пропозицію Віталія Кличка, а зараз питаю про пропозицію Анатолія Гриценка», - зазначив Саакашвілі.

Дострокові вибори до Ради: хронологія виборчої кампаніїДострокові вибори до Верховної ради відбудуться 21 липня. Слово і Діло склало календар з основними датами кампанії.

Нагадаємо, у суботу лідер Анатолій Гриценко заявив, що розглядає можливість об'єднання з партією Міхеіла Саакашвілі «Рух нових сил» для спільної участі політсил на дострокових парламентських виборах.

8 червня Саакашвілі заявив, що партія «Рух нових сил» йде на вибори до Верховної Ради самостійно, щоб не «вибирати з різних сортів лайна».

4 червня мер Києва Віталій Кличко заявив, що піде зі своєю партією «Удар» на дострокові вибори Верховної Ради і запропонував екс-президенту Грузії та екс-губернатору Одещини Міхеілу Саакашвілі стати головою партії.

У свою чергу Саакашвілі від пропозиції Кличка відмовився.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: