Гриценко запропонував об’єднатись з партією Саакашвілі

Читать на русском
Анатолій Гриценко виступив з пропозицією можливого об’єднання його політичної партії із «Рухом нових сил» Міхеіла Саакашвілі.

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко виступив з пропозицією можливого об’єднання його політичної партії із «Рухом нових сил» Міхеіла Саакашвілі.

Про це повідомляє Слово і Діло, з посиланням на Гриценко у Facebook.

Гриценко повідомив, що їх партії були у тісній співпраці на президентських виборах і він впевнений, що через стислі терміни у Русі нових сил можуть виникнути проблеми з повноцінною участю у виборчому процесі.

Дострокові вибори до Ради: хронологія виборчої кампаніїДострокові вибори до Верховної ради відбудуться 21 липня. Слово і Діло склало календар з основними датами кампанії.

«Хочу виступити з ініціативою - об’єднати зусилля досвідчених принципових і прогресивних лідерів політичних сил виступити разом на парламентських виборах», - заявив Гриценко.

Також він додав, що таким чином вони зможуть максимально мобілізувати й об’єднати своїх виборців.

Раніше повідомлялось, що Саакашвілі заявив про участь «Руху нових сил» у виборах.

Саакашвілі заявив, що у партії були проблеми з реєстрацією та збором коштів на заставу для участі у парламентських виборах, але «Рух нових сил» прийняв рішення самостійно боротися за прохід у Верховну раду.

Хоронологія виборчої кампанії - тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: