Саакашвілі відмовився йти до партії Кличка

Читать на русском
Саакашвілі відмовився від пропозиції мера Києва Віталія Кличка йти на вибори разом із партією УДАР.

Колишній президент Грузії, ексголова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі відмовився від пропозиції мера Києва Віталія Кличка йти на вибори разом із партією УДАР.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє УП з посиланням на інформовані джерела.

Шлюб за розрахунком: чому Кличко покликав Саакашвілі до партіїКличко заявив, що партія УДАР братиме участь у дострокових парламентських виборах, і запропонував Міхеілу Саакашвілі очолити політичну силу.

Тим часом Кличко прокоментував інформацію про відмову Саакашвілі очолити його партію, зазначивши, що політичних планів не змінює. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Читаю новини в ФБ про наш союз із Саакашвілі. Без емоцій: Я свій жест зробив. Щиро і в продовження дружби і історії відносин. Запропонував у складній ситуації підставити плече, навіть незважаючи на те, що багато моїх прихильники неоднозначно сприйняли цю ідею. Так, коментарі у ФБ різні, але, вибачте, не вони й раніше визначали моє ставлення до людей і мої дії щодо них. Є слова, а є вчинки. Я, політично, планів не змінюю», – заявив Кличко.

Нагадаємо, Кличко запропонував Саакашвілі піти на вибори разом з УДАРом.

У відповідь Міхеіл Саакашвілі заявив, що ще не визначився, чи піде на позачергові вибори до ВР разом із партією УДАР.

Саакашвілі 29 травня прилетів в Україну відразу після того, як Володимир Зеленський повернув йому українське громадянство.

Вже 1 червня колишній президент Грузії дружньо спілкувався з мером Києва, прогулюючись новим пішохідним мостом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: