З'ясувалося, хто представлятиме Генштаб на зустрічі ТКГ

Читать на русском
В АП зазначають, що участь головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенанта Руслана Хомчака у переговорах не на часі.

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення, що генеральний штаб ЗСУ сьогодні на зустрічі Трьохсторонньої контактної групи (ТКГ) у підгрупі з безпеки буде представлено заступником командувача ООС генералом-майором Богданом Бондарем.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба АП.

Лутковська замінить Геращенко в ТКГ з питань ДонбасуЛутковська обіймала посаду уповноваженого Верховної ради з прав людини з 24 квітня 2012 року по 28 квітня 2017 року. Зараз вона працює в Українському інституті з прав людини.

В АП зазначають, що участь начальника Генерального штабу, головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенанта Руслана Хомчака у переговорах Тристоронньої контактної групи у Мінську наразі не на часі.

«Руслан Борисович Хомчак продовжить брати участь у консультаціях з підготовки позиції української делегації у ТКГ», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ще вчора Зеленський заявив, що начальник Генерального штабу Руслан Хомчак візьме участь у засіданні Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі в середу в Мінську.

На засіданні Тристоронньої контактної групи на часі будуть теми - звільнення заручників, а також питання безпеки. Зокрема, додамо, що президент повернув Леоніда Кучму у контактну групу. Тепер Кучма буде главою української сторони Тристоронньої контактної групи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: