Жолобецький не запровадив рух соціального автобуса в трьох мікрорайонах Миколаєва

Читать на русском
Мажоритарник Олександр Жолобецький провалив одразу три програмні обіцянки – кілька мікрорайонів Миколаєва залишилися без соціального автобуса.

Народний депутат Олександр Жолобецький не виконав одразу три програмні обіцянки: запровадити в пасажирському маршруті рух соціального автобуса в мікрорайонах Тернівка, Варварівка та Ракетне Урочище в Миколаєві.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«Запровадити на кожному віддаленому пасажирському маршруті, в тому числі Варварівка, Тернівка, Ракетне Урочище, Матвіївка, рух соціального автобуса для обслуговування пенсіонерів та пасажирів інших пільгових категорій за рахунок місцевого бюджету», – йшлося в передвиборчій програмі Жолобецького.

Але станом на травень у цих районах соціальний автобус не курсував. Нардеп повідомив, що надсилав меру Миколаєва депутатський запит щодо цього, але відповіді поки не отримав.

Варто відзначити, що Жолобецький надсилав не депутатський запит, а звернення (це різні речі: згідно із законодавством України, запит подається в письмовій формі голові Верховної ради, який озвучує його й передає до апарату, водночас звернення може бути проігнороване). Його звернення стосувалося лише запровадження руху соціального автобуса в мікрорайоні Матвіївка (порушувалися також інші питання щодо організації пасажирського сполучення з Матвіївкою). З огляду на це, парламентар своїх програмних обіцянок не виконав.

Нагадаємо, Олександр Жолобецький провалив обіцянку домагатися будівництва стаціонарного мостового переходу через річку Інгул у Пересадівці Миколаївської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: