Жолобецький провалив передвиборчу обіцянку запровадити рух соціального автобуса в Миколаєві

Читать на русском

Мажоритарник Жолобецький не добивався в Миколаєві запуску соціального автобуса для пенсіонерів в історичній місцевості Матвіївка.
Олександр ЖолобецькийСлово і Діло

Народний депутат України від одномандатного виборчого округу №129 (Миколаїв, Центральний район) Олександр Жолобецький провалив свою передвиборчу обіцянку запровадити в пасажирському маршруті рух соціального автобуса в історичній місцевості Матвіївка для обслуговування пенсіонерів та пасажирів інших пільгових категорій за рахунок місцевого бюджету.

Таку обіцянку він дав чотири роки тому (27 вересня 2014 року) в своїй передвиборчій програмі, нагадує «Слово і Діло».

У Миколаївській міській раді нам повідомили, що нардеп звертався з проханням вжити заходів для організації належного пасажирського сполучення з мікрорайоном Матвіївка. Зокрема, Жолобецький наполягав на тому, щоб маршрутом курсувала достатня кількість автобусів і був встановлений нормальний інтервалу руху, з обов'язковим урахуванням цих показників.

Як повідомив нам нардеп, він отримав відповідь на своє депутатське звернення. Міськрада зобов'язала перевізників, які обслуговують міські автобусні маршрути №24 і №54 розробити графік руху транспорту й збільшити кількість автобусів. У іншому разі виконком погрожував розірвати договір із перевізниками.

Крім того, виконком розглядає питання про необхідність запровадження автобусного маршруту загального користування №99 «мкр. Матвіївка-пр. Корабелів».

Однак у зверненнях нардепа Олександра Жолобецького до міської влади взагалі не порушувалося питання про запровадження саме соціального автобуса в мікрорайоні Матвіївка.

Те, що нардеп турбувався про належне пасажирське сполучення з мікрорайоном, свідчить про його стурбованість щодо інфраструктури округу, проте не має стосунку до його програмної обіцянки. Соціальний автобус не почав курсувати Матвіївкою, тому обіцянка Жолобецького отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Жолобецький дав 47 обіцянок, з яких 19 виконав, а 7 – провалив.

Раніше ми писали про те, що Жолобецький не домагався будівництва моста через Інгул у Пересадівці Миколаївської області.

Також ми розбирались, як виконують обіцянки мажоритарники Миколаївської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: