Нардеп Жолобецький не проголосував за обіцяний держконтроль тарифів на «комуналку»

Читать на русском
Народний депутат України, член фракції Блоку Петра Порошенка Олександр Жолобецький не виконав обіцянку щодо держконтролю за розміром комуналки.
нардеп Олександр Жолобецький

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Олександр Жолобецький не підтримав законопроект «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг».

Відповідне зобов'язання народного обранця «Слово і Діло» зафіксувало в його передвиборчій програмі на позачергових парламентських виборах 2014 року.

22 вересня Верховна Рада ухвалила в другому читанні та в цілому проект закону №2966-д про НКРЕКУ. Щоправда, нардеп від БПП не підтримав ухвалення цієї законодавчої ініціативи.

Таким чином, Олександр Жолобецький провалив свою обіцянку.

Нагадаємо, на парламентських виборах 2014 року, на той момент будучи ще кандидатом у депутати, він пообіцяв домогтися забезпечення державного контролю за формуванням і застосуванням тарифів на послуги монополістів-постачальників електроенергії, газу та води для населення.

Загалом Олександр Жолобецький дав 11 обіцянок, 2 з яких виконав, а одну – провалив. Рівень відповідальності нардепа – 18%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: