Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Жолобецький обіцяє запровадити у пасажирському маршруті рух соціального автобусу в історичній місцевості Тернівка Миколаєва

На парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу № 129 Олександр Жолобецький обіцяє запровадити у пасажирському маршруті рух соціального автобусу в історичній місцевості Тернівка Миколаєва для обслуговування пенсіонерів та пасажирів інших пільгових категорій за рахунок місцевого бюджету.
Не виконано
Сказано 27 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12760
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12760
  • 1
  • 2
  • 3

Результат

Станом на травень 2019 року по історичній місцевості Миколаївщини не було запроваджено рух на пасажирському маршруті соціального автобуса. Тому дана обіцянка отримає статус "не виконано".

Як зазначає нардеп, у відповіді на інформаційний запит від 17 травня 2019 року, з цього питання ним був направлений депутатський запит на Миколаївського міського голову, але відповіді поки немає.

Але Жолобецький надіслав не депутатський запит, а тільки звернення. Звернення нардепа стосувалося тільки мкр.Матвіївка. В ньому не йшлося про запровадження у пасажирському маршруті руху соціального автобуса в історичній місцевості Миколаєва.

Порушувалися інші загальні питання організації належного пасажирського сполучення з мкр. Матвіївка, в тому числі, забезпечення достатньої кількості рухомого складу та встановлення інтервалу руху, але не ті, що зазначені в програмній обіцянці нардепа.

Слід зазначити, що депутатські запити завжди проходять оголошення на засіданнях парламенту та в обов'язковому порядку реєструються та мають відображення в особистому профілі на сайті ВРУ.