Жолобецький не домагався будівництва мосту через Інгул у Пересадівці Миколаївської області

Читать на русском

Народний депутат України Олександр Жолобецький провалив обіцянку добиватися будівництва стаціонарного мостового переходу через річку Інгул у Пересадівці Вітовського району Миколаївської області.

Таку обіцянку мажоритарник дав 18 вересня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Провів особистий прийом у Пересадівці Вітовського району. Основна тема бесіди з місцевими жителями, звичайно ж, – проблема з Пересадівським мостом. Підтвердив свій намір планомірно й послідовно брати участь у вирішенні проблеми й усіляко, в межах своїх повноважень народного депутата, домагатися будывництва в Пересадівці стаціонарного мостового переходу через Інгул», – написав Жолобецький на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що в березні 2018 року зазначений понтонний міст через річку Інгул обвалився під перевантаженою фурою. Багатотонні вантажівки використовували цей шлях, щоб уникнути вагового контролю на стандартних маршрутах.

На початку літа управління інфраструктури Миколаївської ОДА почало тендер на проведення проектної документації з будівництва нового мостового переходу, який, за попередніми підрахунками, мав коштувати близько 2 мільйонів 145 тисяч гривень. Однак незабаром відкриті торги скасували через те, що при Миколаївській ОДА створюється державне підприємство, якому будуть передані функції обслуговування, будівництва та утримання автомобільних доріг місцевого значення.

У Миколаївській ОДА нам повідомили, що з вересня 2017 до серпня 2018 року до них не надходили звернення нардепа Жолобецького з приводу будівництва моста.

Також станом на 6 вересня 2018 року нардеп Жолобецький не надсилав депутатських запитів щодо будівництва стаціонарного мосту через річку Інгул у Пересадівці. Тому обіцянка нардепа отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Жолобецький дав 46 обіцянок, з яких 11 виконав, а 5 – провалив.

Нагадаємо, ми писали, в яких областях мажоритарники краще за всіх виконують свої обіцянкию

Рейтинг відповідальності мажоритарників Миколаївської області – на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: