Про Супрун, Гриневич і Клімкіна: глава держави розповів про міністрів – відео

Читать на русском
Зеленський заявив, що до в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун українці ставляться по-різному, й подякував Богу, що в нього самого інший лікар.

Президент Володимир Зеленський заявив, що до в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун українці ставляться по-різному, й подякував Богу, що в нього самого інший лікар.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав у ефірі 1+1, крутячи разом із ведучим педалі велотренажера.

Європейський сніданок: президент Зеленський поділився враженнями від першого візиту до столиці ЄССніданок з 1+1

Відповідаючи на запитання, якби в нього була можливість формувати уряд, то кого б він залишив і хто з чинних міністрів йому подобається, Зеленський сказав: «Це провокація, а не запитання. Чесно кажучи, я їх не знаю дуже близько. Це не моя команда, ми не пройшли якийсь тривалий час роботи. Я впевнений, що там є професіонали, тому уряд і залишається зараз працювати. Думаю, що за ці 2 місяці до нових виборів і до створення нового уряду ми познайомимося ближче, і я зрозумію, хто з них здатен зробити щось нове для України. Бо тут потірбні не кроки, тут – стрибки».

Журналіст попросив президента озвучити свою думку щодо деяких персоналій.

«Супрун? Ха-ха-ха. Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте, так, як її називають? Ну, слава Богу, в мене є інший лікар, у моєї сім'ї», – сказав Зеленський.

Про міністра освіти Лілію Гриневич президент сказав, що не знайомий із нею, але «чув, що вона непогана дуже».

Разом із тим міністра закордонних справ Павла КлімкінаЗеленський назвав фаховим.

«Клімкін – це фаховий дипломат. Я пропонував йому залишатися в команді, бо в нас дуже складна міжнародна ситуація. Але він вирішив піти в політику. Я нікого з них (міністрів – ред.) близько не знаю, але дивлюся за справами цих людей», – підсумував Зеленський.

Раніше аналітики «Слова і Діла» розбирались, які обіцянки залишилися невиконаними на літо в Кабміну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: