Вакарчук назвав свій перший законопроект

Читать на русском
Лідер партії Голос Святослав Вакарчук повідомив про законодавчі ініціативи, які буде відстоювати партія у Верховній раді.

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук повідомив про законодавчі ініціативи, які буде відстоювати партія у Верховній раді.

Як пише «Слово і Діло», про це він розповів в інтерв'ю Liga.net.

Вакарчук знову йде до Ради: чим запам'яталося його попереднє депутатствоСвятослав Вакарчук знову йде до Верховної ради, але ж у 2008 році він склав мандат, заявивши, що політика – це не його.

«Першим законопроектом, який ми запропонуємо, буде деолігархізація. Деталі цього ми розповімо пізніше. Я за те, щоб в Україні були успішні бізнесмени. Але я проти касти недоторканних, які грають за власними правилами», - заявив Вакарчук.

«Я проти маніпуляцій в ЗМІ. Я проти, щоб олігархи використовували політиків і платили їм зарплату. Будемо жорстоко проти цього боротися. Нам треба відкрити Верховну Раду людям в прямому і переносному сенсах. Олігархи, як явище, повинні зникнути», - підкреслив він. Вакарчук також заявив про намір знизити податки в певних сферах.

Лідер партії «Голос» вважає також, що необхідно звільнити армію «чиновників-дармоїдів, які створюють видимість, що вони працюють на країну».

Також політик заявив про підтримку впровадження ринку землі і намір зайнятися пенсійною реформою.

Нагадуємо, 16 травня музикант Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії «Голос» і намір балотуватися у Верховну Раду на виборах.

21 травня стало відомо, що реєстрація партії Вакарчука в Мін'юсті відбулася шляхом перейменування вже існуючої партії. За даними аналітичної платформи YouControl, це - зареєстрована в лютому 2015 року партія «Платформа ініціатив».

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук заявив, що його партія не візьме «жодної копійки» від олігархів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: