Саакашвілі отримав посвідчення на повернення в Україну

Читать на русском
Колишній президент Грузії, ексголова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі отримав посвідчення особи на повернення в Україну.

Колишній президент Грузії, ексголова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі отримав посвідчення особи на повернення в Україну.

Про це сам Саакашвілі повідомив у своєму Facebook.

Навіщо Зеленський повернув громадянство Саакашвілі та чому це обернеться проти нього?Президент Володимир Зеленський виключив положення про втрату Михеілом Саакашвілі громадянства України. Навіщо Зеленський пішов на такий крок, обговорили з експертами.

«Чарівна консул України видала мені в посольстві у Варшаві посвідчення особи на повернення Україну! А зараз в аеропорт і до Києва!», - написав він.

Нагадаємо, 28 травня президент Володимир Зеленський вніс зміни до указу свого попередника Петра Порошенка та повернув громадянство ексгубернатору Одеської області Міхеілу Саакашвілі.

Саакашвілі уже подякував Зеленському за указ про відновлення його громадянства України. Екс-губернатор має повернутися в Україну в другій половині дня середи, 29 травня.

Прикордонники пояснили, що підстав для недопуску Саакашвілі на територію України наразі більше немає.

Саакашвілі видворили з України 12 лютого 2018 року, йому заборонили в'їзд до 13 лютого 2021 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: