Саакашвілі заявив про відсутність політичних амбіцій

Читать на русском
Колишній президент Грузії та екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що не має політичних амбіцій.

Колишній президент Грузії та екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що не має політичних амбіцій.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав в ефірі телеканалу «112 Україна».

Він зазначив, що на всіх посадах він вже був і «не рветься» отримати якесь визначене крісло.

«У мене немає жодних політичних амбіцій, тому що я був вже на всіх посадах, я все бачив. Я буду дуже обережним, коли буду на щось погоджуватися. Я через це проходив, я бачив, як це виглядає, і я не рвуся ні на які посади», - сказав Саакашвілі.

Крім того, голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив, що Міхеїл Саакашвілі не зможе потрапити до партійного списку партії на дострокових виборах з причини тривалої відсутності в Україні. Він повинен був би прожити 5 років на території України.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський відмінив указ Порошенка про позбавлення громадянства Михайла Саакашвілі. Саакашвілі, скоріше за все, прилетить в Україну завтра о 17:15.

Прикордонники пустять Саакашвілі в Україну, адже, згідно законодавству, громадянина України не можуть не пропустити в Україну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: