До Ради внесли ще один законопроект про імпічмент президента

Читать на русском
До парламенту внесли альтернативний законопроект про імпічмент президента. Вніс його заступник голови фракції БПП, нардеп Олексій Гончаренко.

До парламенту внесли альтернативний законопроект про імпічмент президента.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка», нардеп Олексій Гончаренко.

За його словами, законопроект зареєстрований у парламенті 29 травня. Проте наразі на сайті Верховної ради не оприлюднили текст проекту.

«Я сьогодні подав свій проект закону «Про імпічмент». Адже нам президент обіцяв, що цей проект закону буде. Ми ніяк не можемо дочекатися від президента цього законопроекту. Вважаю, що цей законопроект потрібен», – повідомив Гончаренко.

Нагадаємо, раніше голова парламенту Андрій Парубій заявив, що Верховна рада України розгляне законопроект про імпічмент президента цього тижня, на ухваленні документа неодноразово наполягав на той момент кандидат у президенти Володимир Зеленський.

За словами спікера, у Володимира Зеленського був час до середи, 29 травня, щоб подати свій проект закону.

«Я хочу відзначити, що президент має ще три дні. Ми даємо три дні на те, щоб була внесена його версія. Якщо його версія внесена не буде, ми почнемо розгляд у другому читанні депутатського законопроекту», – заявив Парубій на засіданні Погоджувальної ради в понеділок, 27 травня.

Нагадаємо, в центрі Рівного на Майдані Незалежності відбувся мітинг з вимогою імпічменту президента Зеленського, під час якого поліція затримала двох місцевих жителів.

22 травня на офіційному сайті президента з'явилася петиція за відставку Зеленського, яка менш ніж за добу набрала необхідні 25 тис. підписів для подальшого розгляду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: