Партія Саакашвілі братиме участь у виборах до Ради

Читать на русском
Партія Рух нових сил ухвалила рішення брати участь у дострокових парламентських виборах в Україні.

Партія «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі братиме участь у позачергових виборах до Верховної ради.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив екс-заступник генпрокурора України, один із лідерів партії Давид Сакварелідзе в інтерв'ю виданню «Апостроф».

Саакашвілі зможе балотуватися на дострокових виборах до Ради – юристМіхеіл Саакашвілі, якому повернули громадянство України, зможе балотуватися на дострокових парламентських виборах.

«Ми (партія «Рух нових сил» – ред.) маємо легітимне право на вільну участь у виборах. Ми як партія підемо на ці вибори і будемо відстоювати ту філософію і проекти, які ми хочемо здійснити як політична сила», – сказав він.

Відповідаючи на запитання про те, чи підтримує ця політсила проведення дострокових парламентських виборів в Україні, Сакварелідзе сказав: «Ми вважаємо, що це правильний крок з боку Зеленського, тому що та Верховна рада вже чотири роки нелегітимна».

Раніше Саакашвілі заявив, що в нього немає політичних амбіцій. Політик наголосив, що не рветься на будь-які посади й буде дуже обережним у своєму виборі.

Нагадаємо, 28 травня на сайті президента опублікували указ Зеленського про повернення громадянства України Міхеілу Саакашвілі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: