Назвали найдорожчі та найбюджетніші міста для побачень

Читать на русском
Швейцарське місто Цюрих стало найдорожчим містом для романтичних зустрічей.  Квитки в кіно, вечеря на двох в пабі, пара склянок пива і поїздка в таксі в Цюриху обійдеться 200 євро.

Швейцарське місто Цюрих стало найдорожчим містом для романтичних зустрічей.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише Коммерсант із посиланням на аналітиків Deutsche Bank.

Міські легенди України. Київ: річковий трамвайДніпровський річковий трамвай у Києві – безперечно одна з міських легенд столиці, оскільки його запуск неодноразово відкладали, а саму ідею – то підтримували, то забували.

Квитки в кіно, вечеря на двох у пабі, кілька келихів пива та поїздка в таксі в Цюриху кощтуватиме 200 євро. До п'ятірки також увійшли Осло (164 долара), Копенгаген (158 доларів), Гельсінкі (151 долар) та Токіо (148 доларів).

Останнє місце в рейтингу (54-е) посів єгипетський Каїр – сходити там на побачення коштуватиме 42 долари.

Не дорожче за 50 доларів романтична зустріч коштуватиме також у Буенос-Айресі (Аргентина), Стамбулі (Туреччина), Куала-Лумпурі (Малайзія), Манілі (Філіппіни), Дацці (Бангладеш), Джакарті (Індонезія) і трьох індійських містах, які взяли участь у дослідженні, – Нью-Делі, Мумбаї та Бангалорі.

Раніше стало відомо, що найдорожчим для проживання містом у рейтингу міст світу для проживання в 2019 році названий Гонконг.

У рейтингу прозорості міст України за 2018 рік лідирують Дрогобич, Маріуполь і Вінниця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: