Експерти назвали найдорожчі міста світу

Читать на русском
Найдорожчим для проживання містом у рейтингу міст світу для проживання в 2019 році був названий Гонконг.

Найдорожчим для проживання містом у рейтингу міст світу для проживання в 2019 році названий Гонконг.

Як пише «Слово і Діло», список був оприлюднений у щорічному міжнародному дослідженні, присвяченому доступності житла, інформує The Business Insider.

Назвали найбільш комфортний регіон України для ведення бізнесуАвтори дослідження рекомендують регіонам автоматизувати систему отримання дозволів та забезпечити прозорість містобудівної документації.

На другому місці в списку йде Ванкувер (Канада), а замикає трійку лідерів Сідней (Австралія). Далі в переліку йдуть Мельбурн (Австралія), Санта-Круз (Каліфорнія, США), Сан-Хосе (Каліфорнія, США), Лос-Анджелес (Каліфорнія, США), Тауранга та Окленд (Нова Зеландія), а також Сан-Франциско (Каліфорнія, США).

У дослідженні були проаналізовані 309 ринків житла (і 91 великий ринок із населенням понад мільйон осіб) у восьми країнах – Австралії, Канаді, Гонконзі, Ірландії, Новій Зеландії, Сінгапурі, Великій Британії та США.

При складанні рейтингу були взяті до уваги дані за третій квартал 2018 року.

Опитування показує, що найбільш «недоступні великі ринки житла» зараз у Китаї, Австралії та Новій Зеландії.

Раніше повідомлялося, що був складений рейтинг найкращих країн для життя експатів. Країни обиралися на основі опитування 22 тисяч осіб у всьому світі.

Нагадаємо, найкращим українським містом за якістю життя визнали Львів. Такі результати щорічного рейтингу міст світу за індексом якості життя від дослідного сервісу Numbeo.

Також стали відомі глобальні ризики 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: