Суд продовжив обов'язки екс-працівниці Подільського суду

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження запобіжного заходу екс-працівниці суду.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд до 18 червня продовжив дію процесуальних обов'язків колишнього заступника керівника апарату Подільського районного суду Києва Юлії Чубко, яку Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у зловживанні впливом.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатам розгляду клопотання прокурора САП, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП Вадим Кохно просив продовжити дію обов'язків Чубко, а саме: прибувати за першою вимогою; повідомляти про зміну своїх місць проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування з підозрюваною та свідками, а також здати на зберігання закордонні паспорти. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, суд продовжував їй обов'язки до середини квітня. Також суд обмежив строки ознайомлення зі справою новому адвокату судді Тетяни Войтенко з Подільського суду. Раніше суд обмежував строки й іншому адвокату судді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: