Суд обмежив терміни ще одному новому адвокату судді Войтенко

Читать на русском
Столичний райсуд обмежив терміни ознайомлення з розслідуванням Національного бюро новому адвокату судді.

Суд обмежив до 22 квітня терміни ознайомлення з розслідуванням детективів Національного антикорупційного бюро ще одному новому адвокату судді Подільського районного суду міста Києва Тетяни Войтенко.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ірина Антипова, повідомляє «Слово і Діло».

Детектив НАБУ подав чергове клопотання про обмеження термінів ще одному новому адвокату Войтенко Сергію Кишеньку. Як вони встановили, 6 лютого від нового адвоката судді надійшло клопотання для ознайомлення з матеріалами слідства, який 5 лютого підписав з нею договір про надання правової допомоги. Детектив також вказав, що вказане клопотання за змістом, текстом та стилістикою написання повністю ідентичне з аналогічним документом попереднього нового адвоката Войтенко. Як відомо, йому також обмежили терміни ознайомлення з розслідуванням НАБУ.

Так, детективи вважають, що таким чином сторона захисту затягує процедуру ознайомлення зі справою. Вивчивши клопотання, суддя Антипова часткового його задовольнила.

Нагадаємо, суд обмежив терміни ознайомлення зі справою для судді Войтенко. Раніше суд також скасував арешт частини грошей судді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: