Суд продовжив обов'язки викритій НАБУ заступниці глави апарату суду

Читать на русском
Столичний райсуд продовжив дію обов'язків працівниці Подільського суду Києва, яку підозрюють в отриманні хабара.

Суд продовжив дію процесуальних обов'язків заступника керівника апарату Подільського районного суду Києва Юлії Чубко, яку детективи Національного антикорупційного бюро підозрюють у зловживанні впливом.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Вадим Сенін за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП Вадим Кохно просив суд продовжити обов'язки Чубко, оскільки вона може ховатися від правоохоронців і суду; знищити, сховати або спотворити будь-яку з речей або документів, які мають значення для справи; незаконно впливати на свідків, інших підозрюваних, обвинувачених у цьому кримінальному провадженні, а також перешкоджати слідству іншим чином.

Вивчивши клопотання, суддя Сенін його задовольнив. Так, він продовжив дію наступних обов'язків Чубко: прибувати за першою вимогою; повідомляти про зміну своїх місць проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування з підозрюваною та свідками, а також здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, суд залишив заступника керівника апарату Подільського суду на волі. Також суд обмежив терміни ознайомлення зі справою новому адвокату судді Тетяни Войтенко, а пізніше ще одному її новому адвокату.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: