Кабмін оскаржив скасування націоналізації Приватбанку

Читать на русском
Таким чином, подача скарги перешкоджає набрання чинності рішення від 18 квітня про скасування націоналізації Приватбанку.

Кабінет Міністрів оскаржив рішення Окружного адміністративного суду про визнання незаконним та скасування націоналізації ПриватБанку.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в переліку апеляційних скарг, повідомляють Українські Новини.

ПриватБанк знову націоналізують при скасуванні попереднього рішення – НБУУкраїна знову націоналізує ПриватБанк, якщо суди остаточно скасують попереднє рішення про націоналізацію.

Скарга подана через Окружний адмінсуд 16 травня. Зазначено, що заявником апеляційної інстанції є уряд.

Таким чином, подача скарги перешкоджає набрання чинності рішення від 18 квітня про скасування націоналізації ПриватБанку. Воно не набуде чинності до винесення постанови судом апеляційної інстанції за наслідками розгляду скарги.

У той же час, прес-служба Шостого апеляційного адмінсуду повідомила, що зазначена апеляційна скарга ще не передана до цього суду. Таким чином, апеляція наразі знаходиться в канцелярії Окружного адмінсуду.

Нагадаємо, 18 квітня Окружний адмінсуд Києва за позовом Ігоря Коломойського визнав націоналізацію ПриватБанку незаконною. Наступне засідання за цією справою відбудеться 4 червня.

Раніше радник новообраного президента Володимира Зеленського, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що рішення суду про визнання незаконною націоналізацію ПриватБанку виконати неможливо.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: