Сьогодні Броварський суд продовжить розгляд справи Савченко

Читать на русском
У вівторок, 7 травня, Броварський міський районний суд Київської області має продовжити розгляд справи стосовно народного депутата Надії Савченко, яка підозрюється у плануванні терористичного акту.

У вівторок, 7 травня, Броварський міський районний суд Київської області має продовжити розгляд справи стосовно народного депутата Надії Савченко, яка підозрюється у плануванні терористичного акту.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у розкладі суду на 7 травня, передає кореспондент РБК-Україна.

Чому Савченко випустили з-під варти та що буде далі зі справою про захоплення влади – юристРезонансну справу про держзраду та підготовку теракту в Раді цілих чотири місяці відфутболювали суди різних інстанцій, поки в обвинувачених не закінчився термін дії запобіжного заходу.

Окрім народного депутата Савченко обвинуваченим також є екс-керівник центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан.

«Суть позову - терористичний акт. Обвинувачений: Надія Савченко, Володимир Рубан» - йдеться у розкладі.

Так, засідання має розпочатись об 11:00. Зазначено, що справу розглядатиме колегія з трьох суддів Броварського райсуду. З боку сторони звинувачення - прокурор Олександр Банник, від групи захистників адвокати Андрій Левковець та Олександр Шадрін.

Раніше повідомлялося, що Броварський міський суд випустив з-під арешту народного депутата Надію Савченко. Рішення було винесене у зв'язку із закінченням терміну арешту, який завершився 16 квітня 2019 року. Також звільнили з-під арешту Володимира Рубана, який проходить у справі щодо планування теракту у центрі Києва разом із Савченко.

Нагадаємо, 16 лютого 2019 апеляційний суд міста Чернігова вирішив направити справу Надії Савченко та Володимира Рубана до Верховного суду для зміни підсудності. Генеральний прокурор Юрій Луценко заявляв про необхідність переведення справи до Чернігова, тому що там живуть більшість свідків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: