Савченко повідомила, коли повернеться на роботу до Ради

Читать на русском
Звільнена з-під варти нардеп ВР Надія Савченко планує вийти на роботу в парламент 23 квітня.

Звільнена з-під варти нардеп ВР Надія Савченко планує вийти на роботу в парламент 23 квітня.

Як пише «Слово і Діло», про це Українським Новинам повідомила заступник голови партії Суспільно-політична платформа Надії Савченко Тетяна Проторченко.

Обіцянки країни чудес. Як працювала народний депутат Надія СавченкоСавченко не голосувала за визнання РФ державою-агресором, відмовилася повернути Порошенко орден Героя України та збирається йти в президенти.

На поточному тижні депутати працюють в комітетах, проте Рада виключила Савченко з комітету з питань національної безпеки і оборони в березні минулого року.

Нагадаємо, увечері 15 квітня Броварський суд Київської області ухвалив рішення звільнити з-під варти Володимира Рубана та народного депутата Надію Савченко.

Надії Савченко закидають взаємодію з ватажками бойовиків «Л/ДНР», змову з керівником Центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимиром Рубаном та підготовку теракту у Верховній Раді. Його метою, за версією Генпрокуратури, було фізичне знищення керівництва держави і захоплення влади.

Володимир Рубан був затриманий 8 березня 2018 року на КПВВ Майорськ з арсеналом зброї. Його підозрюють в незаконному поводженні зі зброєю та підготовці терактів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: