Соратник Савченко Рубан виїхав з України – джерело

Читать на русском
Володимир Рубан тепер може вільно пересуватися як по території країни, так і залишати її межі.

Колишній керівник Центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимир Рубан покинув територію України.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє УНН у п'ятницю, 26 квітня.

У ГПУ прокоментували звільнення Савченко та Рубана з-під вартиЗвільнення з-під варти нардепа Надії Савченко та Володимира Рубана прокоментували у Генеральній прокуратурі.

За інформацією джерел видання, Рубан зараз перебуває на території Польщі. Зокрема, він поїхав до столиці цієї країни Варшави.

Як відомо, в ніч на 16 квітня Броварський міськрайонний суд постановив випустити з-під варти народного депутата Надію Савченко та Володимира Рубана.

Нагадаємо, Савченко підозрюють у підготовці терактів у Верховній Раді й урядовому кварталі Києва. Крім того, її підозрюють у спільній з Рубаном підготовці замаху на президента Петра Порошенка.

22 березня 2018 року Верховна Рада дала згоду на притягнення Савченко до кримінальної відповідальності, затримання і взяття її під варту. Савченко і Рубан перебували під арештом. У серпні 2018 року досудове розслідування у кримінальному провадженні проти Рубана та Савченко було завершено.

Справу Савченко та Рубана спочатку передали на розгляд у Слов'янський міськрайонний суд Донецької області, потім у Чернігівський районний суд, Солом'янський районний суд Києва, Дарницький районний суд Києва. 12 квітня Київський апеляційний суд направив справу до Броварського міськрайонного суду Київської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: