Савченко повернулася на роботу до Ради

Читать на русском
Нардеп Надія Савченко, підозрювана в організації теракту, прийшла до Верховної ради 23 квітня.
Надія Савченко - архів.

Нардеп Надія Савченко, підозрювана в організації теракту, прийшла до Верховної ради 23 квітня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Громадський рух «Чесно» у Тwitter.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 23-26 квітняВерховна рада може 25 квітня проголосувати закон про мову. На порядку денному також скасування недоторканності.

Вона відмовилась відповідати на питання журналістів, зазначивши, що обов'язково буде брифінг.

Журналісти все ж ішли за Савченко, намагаючись отримати хоч якісь коментарі. Один з операторів підскочив просто під ноги нардепу, тому вона мало його не збила.

«Я хочу дуже вас уберегти. Я не хочу щоб ви зараз були травмовані. Я з повагою ставлюся до людей, до вашої роботи. Так само сподіваюсь, що ви будете ставитись з повагою до мене, незважаючи на те, що я народний депутат і любові до народних депутатів мало. Але, будь ласка, не травмуйте себе зараз, не вбийтеся. Всіх зі святами!», - сказала Савченко й пішла.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що народний депутат Надія Савченко разом зі своєю політичною силою збирається восени балотуватися в парламент.

Як відомо, ввечері 15 квітня Броварський суд Київської області ухвалив рішення звільнити з-під варти Володимира Рубана та народного депутата Надію Савченко.

Надії Савченко закидають взаємодію з ватажками бойовиків «Л/ДНР», змову з керівником Центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимиром Рубаном та підготовку теракту у Верховній раді. Його метою, за версією Генпрокуратури, було фізичне знищення керівництва держави і захоплення влади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: