Порошенко анонсував зустріч із Зеленським

Читать на русском
Чинний президент України Петро Порошенко подзвонив Володимиру Зеленському та привітав його з офіційними результатами виборів, які сьогодні оголосила Центральна виборча комісія.

Чинний президент України Петро Порошенко подзвонив Володимиру Зеленському та привітав його з офіційними результатами виборів, які сьогодні оголосила Центральна виборча комісія.

Про це Порошенко розповів на своїй сторінці в Facebook ввечері у вівторок, 30 квітня, пише «Слово і Діло».

«Доктрина Зеленського»: чи варто чекати масштабних змін в арміїВолодимир Зеленський пропонує розвивати армію тим самим шляхом, що і його попередник – Петро Порошенко.

«Володимир Зеленський і я під час телефонної розмови домовилися зустрітися найближчим часом», - написав президент.

Він також зазначив, що Російська Федерація заслуговує на істотне посилення санкцій проти неї.

«Російська Федерація заслуговує на істотне посилення санкцій проти неї. Це питання буде головним, чому присвячу останні тижні своїх президентських повноважень. Але продовжити і завершити вирішення цієї проблеми - це вже відповідальність нового президента. Тому вважаю, що ми повинні були б скоординувати наші зусилля», - сказав Порошенко.

«Зараз ми повинні продемонструвати всім нашим партнерам єдину українську позицію в той час, коли роздачею російських паспортів на окупованих територіях Кремль здійснює черговий етап гібридної війни проти України. Таким чином Путін готує обгрунтування нового витка військової агресії під приводом нібито захисту прав громадян Росії», - додав глава держави.

Нагадаємо, за Зеленського свої голоси віддали 73,21% українців, за Порошенка - 24,45%.

Також відзначимо, Зеленський провів зустріч з митрополитом Епіфанієм.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: