Зеленський поїхав на вихідні: у БПП прокоментували поїздку

Читать на русском
Ірина Геращенко, обрана від БПП, дорікнула переможцю виборів президента Володимиру Зеленському, що він до оголошення результатів виборів полетів до Туреччини з дітьми.

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, обрана від БПП, дорікнула переможцю виборів президента Володимиру Зеленському, що він до оголошення результатів виборів полетів до Туреччини з дітьми.

Як пише «Слово і Діло», про це вона написала у Facebook.

Травневі свята в місті: як мери впоралися з обіцянками щодо комфортного відпочинку містянБільшість мерів великих міст обіцяли облаштувати парки, сквери, алеї та інші місця, де жителі міст можуть відпочити на природі. Ми подивились, як вони виконують свої обіцянки.

Геращенко повідомила, що упродовж 5 років президент Петро Порошенко мав лише кілька днів відпустки.

«Більше того, він не мав вихідних. Всі суботи – неділі були робочими, графік тривав до 1-2 ночі. Щотижневі відрядження, іноді кілька країн і регіонів за 7 днів», - написала вона.

Геращенко додала, що і сама часто мала наради чи відрядження у суботу-неділю.

«І, на жаль, всі забули , чим займався Порошенко в перехідний період між перемогою на виборах і інавгурацією. Нагадаю – він, ще ДО інавгурації поїхав на міжнародну зустріч в Нормандію, де мав перемовини з Олландом, Меркель, Путіним й де було засновано нормандський формат. Щодня тоді, разом з радниками, він працював над мирним планом, який ліг в основу мінських угод», - додала перший віце-спікер ВР.

Нагадаємо, 25 квітня переможець президентських виборів Володимир Зеленський повідомив, що на вихідні полетів до Туреччини, але обіцяє повернутися через 2 дні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: